Medewerkers

Kom meer te weten over ons enthousiaste team van gezelschapsdieren-dierenartsen,
landbouwhuisdieren-dierenartsen, paraveterinairen en administratief medewerkers. 

Tjitske de Jong

Praktijk ondersteuning

Ik ben Tjitske de Jong, ik ben in 2000 geboren en woonachtig in Friesland. In 2021 heb ik de opleiding Diermanagement afgerond. In mijn vrije tijd beleef ik veel plezier aan mijn paarden en katten. 

Sinds 1 juni 2022 ben ik werkzaam als praktijkondersteuner in Zuidhorn. Ik wist mijn hele leven al dat mijn interesse bij dieren lag. Het werken in een dierenkliniek is altijd een droom van mij geweest. 

Één van mijn grote hobby’s is paardrijden. Samen met mijn KWPN merrie geniet ik regelmatig van een ontspannen ritje. Naast het paardrijden ben ik fan van veel andere sporten. Om de week ben ik in het voetbalstadion van sc Heerenveen te vinden om mijn favoriete club aan te moedigen

Groningen

Reitdiephaven 352
9746 RJ Groningen,
050 – 8700030.

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 17:30

Zuidhorn

Wilhelminalaan 7
9801 BC Zuidhorn
0594-501280

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 17:30

Op deze website maken we gebruik van cookies om inzicht te krijgen hoe deze website wordt gebruikt. Ook plaatsen wij cookies om u behulpzaam te zijn bij het invullen van contact formulieren op deze website. In onze privacyverklaring leest u meer over onze cookies en persoonsgegevens. Wanneer u gebruik maakt van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies