Medewerkers

Kom meer te weten over ons enthousiaste team van gezelschapsdieren-dierenartsen,
landbouwhuisdieren-dierenartsen, paraveterinairen en administratief medewerkers. 

Erica Groenwold-Beltman

Paraveterinair 

Opgegroeid als boerendochter in het plaatsje Hattem, ben ik altijd al druk met de dieren geweest. 

Vanaf jongs af aan liep ik vaak met de dierenarts mee, dus de opleiding paraveterinair was snel gekozen! Sinds 2018 woon ik samen met mijn man, zoontje Floris en onze honden in het ‘Mooiste dorp van Nederland ‘ Winsum. 

Sinds november 2020 kunt u mij tegenkomen op de vestiging in Zuidhorn en af en toe in Reitdiep. U vindt mij voornamelijk achter de balie of ik sta u te woord aan de telefoon! 

 

Groningen

Reitdiephaven 352
9746 RJ Groningen,
050 – 8700030.

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 17:30

Zuidhorn

Wilhelminalaan 7
9801 BC Zuidhorn
0594-501280

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 17:30

Op deze website maken we gebruik van cookies om inzicht te krijgen hoe deze website wordt gebruikt. Ook plaatsen wij cookies om u behulpzaam te zijn bij het invullen van contact formulieren op deze website. In onze privacyverklaring leest u meer over onze cookies en persoonsgegevens. Wanneer u gebruik maakt van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies