Medewerkers

Kom meer te weten over ons enthousiaste team van gezelschapsdieren-dierenartsen,
landbouwhuisdieren-dierenartsen, paraveterinairen en administratief medewerkers. 

Ina Smeding-Helbig

Paraveterinair

Mijn naam is Ina Smeding-Helbig, ik ben geboren in 1974 in Grootegast.

Ik ben samen met mijn man in 1998 in Augustinusga gaan wonen. In 2007 is onze dochter Anouk geboren en in 2009 onze zoon Alex. In 2019 zijn wij met het hele gezin verhuisd naar Grootegast.

In augustus 2002 heb ik de opleiding tot paraveterinair afgerond bij Essay opleiding te Leeuwarden.

Sinds oktober 2002 werk ik parttime bij Dierenkliniek Stad & Westerkwartier als paraveterinair. Elke dag in de praktijk is anders, dat maakt het werk ook erg leuk. Ik vind het leuk om stagiaires te begeleiden en klanten te adviseren over de juiste voeding voor hun dieren.

Naast de opleiding tot paraveterinair en voedingsadviseur voor dieren, heb ik de opleiding voor fokkerij (kynologische kennis) gedaan. Bij mijn eigen teefjes heb ik ook enkele nestjes gehad. Ik hoop dat in de toekomst weer eens te kunnen doen. Thuis hebben we nog een hele lieve Amerikaanse akita, een volière met pyrrhura’s en nog twee geelwang schildpadden. Als ik thuis ben geniet ik van mijn kinderen, de natuur en van een mooie wandeling.

Groningen

Reitdiephaven 352
9746 RJ Groningen,
050 – 8700030.

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 17:30

Zuidhorn

Wilhelminalaan 7
9801 BC Zuidhorn
0594-501280

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 17:30

Op deze website maken we gebruik van cookies om inzicht te krijgen hoe deze website wordt gebruikt. Ook plaatsen wij cookies om u behulpzaam te zijn bij het invullen van contact formulieren op deze website. In onze privacyverklaring leest u meer over onze cookies en persoonsgegevens. Wanneer u gebruik maakt van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies