Medewerkers

Kom meer te weten over ons enthousiaste team van gezelschapsdieren-dierenartsen,
landbouwhuisdieren-dierenartsen, paraveterinairen en administratief medewerkers. 

Kees-Jan Oosterhuis

Dierenarts landbouwhuisdieren

Mijn naam is Kees-Jan Oosterhuis, geboren in Groningen en getogen op een melkveebedrijf in Enumatil.

Als klein kind was ik altijd al tussen de koeien en schapen te vinden. Als zoon van een melkveehouder en een verpleegkundige was de keuze om dierenarts te worden een logisch gevolg. Na mijn middelbareschooltijd in Groningen ben ik dan ook diergeneeskunde gaan studeren in Utrecht. In 2010 ben ik afgestudeerd en ben ik als dierenarts gaan werken in de Krimpenerwaard (Zuid-Holland). Ik heb daar 7 jaar lang met veel plezier met voornamelijk melkvee gewerkt.

Sinds september 2017 ben ik werkzaam bij Dierenkliniek Stad & Westerkwartier. Ik ben met name werkzaam op de melkveebedrijven in onze praktijk. De werkzaamheden zijn erg divers. Naast het behandelen van zieke koeien, verlossingen en operaties bestaat een steeds groter deel van het werk uit preventieve diergeneeskunde. Samen met de veehouder wordt er gewerkt aan het voorkomen van ziektes.

In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn vrouw en drie kinderen op pad. Verder rijd ik graag op mijn racefiets door de mooie provincie Groningen.