Medewerkers

Kom meer te weten over ons enthousiaste team van gezelschapsdieren-dierenartsen,
landbouwhuisdieren-dierenartsen, paraveterinairen en administratief medewerkers. 

Petra Verhoef-Wentzel

Gezelschapsdierenarts

In 2005 zijn we voor het werk van mijn man naar het hoge noorden verhuisd. 

Gelukkig had ik voor de verhuizing alweer een nieuwe baan gevonden bij de praktijk in Zuidhorn. Hier werk ik nog steeds met heel veel plezier. Ik houd me naast de eerstelijns diergeneeskunde ook bezig met tandheelkunde, wat ik een heel interessant deelgebied van mijn vak vind.

In mijn vrije tijd ben ik op de racefiets of mountainbike te vinden met mijn man. Daarnaast houd ik ook erg van wandelen in de natuur met onze hond en 3 kinderen. 

Groningen

Reitdiephaven 352
9746 RJ Groningen,
050 – 8700030.

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 17:30

Zuidhorn

Wilhelminalaan 7
9801 BC Zuidhorn
0594-501280

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 17:30

Op deze website maken we gebruik van cookies om inzicht te krijgen hoe deze website wordt gebruikt. Ook plaatsen wij cookies om u behulpzaam te zijn bij het invullen van contact formulieren op deze website. In onze privacyverklaring leest u meer over onze cookies en persoonsgegevens. Wanneer u gebruik maakt van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies