Medewerkers

Kom meer te weten over ons enthousiaste team van gezelschapsdieren-dierenartsen,
landbouwhuisdieren-dierenartsen, paraveterinairen en administratief medewerkers. 

Phebe van Doorn

Gezelschapsdierenarts

Mijn naam is Phebe van Doorn, als je me ontmoet zal meteen opvallen dat ik Vlaams ben. 

Nadat ik in juli 2022 aan de Universiteit Gent afstudeerde als dierenarts gezelschapsdieren ben ik voor de liefde naar Nederland verhuisd. Dierenarts worden was mijn kinderdroom en is ondertussen mijn hobby geworden. Het vakgebied cardiologie doet mijn dierenartshart sneller slaan.

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig met naald en draad, besteed ik veel aandacht aan onze kat en drie cavia’s maar ga ik liefst samen met mijn man wandelen of hardlopen met onze hond. 

Sinds augustus 2022 ben ik werkzaam op de praktijk in Zuidhorn en Reitdiep, waar ik u en uw dier graag verder help. 

Groningen

Reitdiephaven 352
9746 RJ Groningen,
050 – 8700030.

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 17:30

Zuidhorn

Wilhelminalaan 7
9801 BC Zuidhorn
0594-501280

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 17:30

Op deze website maken we gebruik van cookies om inzicht te krijgen hoe deze website wordt gebruikt. Ook plaatsen wij cookies om u behulpzaam te zijn bij het invullen van contact formulieren op deze website. In onze privacyverklaring leest u meer over onze cookies en persoonsgegevens. Wanneer u gebruik maakt van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies