Medewerkers

Kom meer te weten over ons enthousiaste team van gezelschapsdieren-dierenartsen,
landbouwhuisdieren-dierenartsen, paraveterinairen en administratief medewerkers. 

Loanne Faber-de Boer

Praktijkmanager

Mijn naam is Loanne Faber-de Boer en ik ben opgegroeid op een boerderij in de omgeving van Niehove. 

Sinds 2016 ben ik werkzaam in de kliniek, de eerste jaren hield ik mij voornamelijk bezig met de financiële- en personeelsadministratie. Sinds mei 2021 is mijn takenpakket uitgebreid met vele andere praktijkondersteunende taken.

Ik woon samen met mijn gezin op een “hobbyboerderij” in de buurt van Niehove. In mijn vrije tijd wandel en lees ik graag.

Groningen

Reitdiephaven 352
9746 RJ Groningen,
050 – 8700030.

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 17:30

Zuidhorn

Wilhelminalaan 7
9801 BC Zuidhorn
0594-501280

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 17:30

Op deze website maken we gebruik van cookies om inzicht te krijgen hoe deze website wordt gebruikt. Ook plaatsen wij cookies om u behulpzaam te zijn bij het invullen van contact formulieren op deze website. In onze privacyverklaring leest u meer over onze cookies en persoonsgegevens. Wanneer u gebruik maakt van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies