Medewerkers

Kom meer te weten over ons enthousiaste team van gezelschapsdieren-dierenartsen,
landbouwhuisdieren-dierenartsen, paraveterinairen en administratief medewerkers. 

Ingrid van der Wijk

Paraveterinair

Bijna 30 jaar in het vak in verschillende gezelschapsdieren en gemengde praktijken en sinds 2012 in deze kliniek. 

Als kind altijd al te vinden op de boerderij en bij de dieren, was mijn levenspad al gauw uitgestippeld. Op de opleiding DiVeTo in Barneveld ben ik breed geschoold als dierenverzorgster. Via wat omwegen in de dierenartsenij terecht gekomen. Vooral de afwisseling en het contact met klanten in de praktijk spreekt mij erg aan. U zult mij vooral bij de balie of aan de telefoon treffen. Ook voor voedingsvragen en problematiek kunt u bij mij terecht. 

Samen met mijn gezin op onze hobby-boerderij bestaande uit twee Gelderse paarden, een pony, een hond, drie katten en een bos kippen, houd ik mij in mijn vrije tijd bezig met het rijden/mennen en verzorgen van de paarden. Verder lees en wandel ik graag.