Medewerkers

Kom meer te weten over ons enthousiaste team van gezelschapsdieren-dierenartsen,
landbouwhuisdieren-dierenartsen, paraveterinairen en administratief medewerkers. 

Ingrid van der Wijk

Paraveterinair

Bijna 30 jaar in het vak in verschillende gezelschapsdieren en gemengde praktijken en sinds 2012 in deze kliniek. 

Als kind altijd al te vinden op de boerderij en bij de dieren, was mijn levenspad al gauw uitgestippeld. Op de opleiding DiVeTo in Barneveld ben ik breed geschoold als dierenverzorgster. Via wat omwegen in de dierenartsenij terecht gekomen. Vooral de afwisseling en het contact met klanten in de praktijk spreekt mij erg aan. U zult mij vooral bij de balie of aan de telefoon treffen. Ook voor voedingsvragen en problematiek kunt u bij mij terecht. 

Samen met mijn gezin op onze hobby-boerderij bestaande uit twee Gelderse paarden, een pony, een hond, drie katten en een bos kippen, houd ik mij in mijn vrije tijd bezig met het rijden/mennen en verzorgen van de paarden. Verder lees en wandel ik graag. 

Groningen

Reitdiephaven 352
9746 RJ Groningen,
050 – 8700030.

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 17:30

Zuidhorn

Wilhelminalaan 7
9801 BC Zuidhorn
0594-501280

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 17:30

Op deze website maken we gebruik van cookies om inzicht te krijgen hoe deze website wordt gebruikt. Ook plaatsen wij cookies om u behulpzaam te zijn bij het invullen van contact formulieren op deze website. In onze privacyverklaring leest u meer over onze cookies en persoonsgegevens. Wanneer u gebruik maakt van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies