Medewerkers

Kom meer te weten over ons enthousiaste team van gezelschapsdieren-dierenartsen,
landbouwhuisdieren-dierenartsen, paraveterinairen en administratief medewerkers. 

Evelien Bouwman

Paraveterinair

Sinds mei 2001 ben ik werkzaam als paraveterinair in deze kliniek. 

Door de jaren heen heb ik me steeds verder kunnen ontwikkelen, door nascholingen, cursussen en ervaring.

Ik ben altijd erg geïnteresseerd geweest in het gedrag van honden. Daarom heb ik de opleiding tot gedragstherapeut voor honden gestart. Voor vragen en overleg over het gedrag van uw hond kunt u altijd bij mij terecht. 

Je kunt me tegengekomen op de verschillende afdelingen in de kliniek. Juist die afwisseling vind ik erg leuk aan dit vak. 

In mijn vrije tijd kan ik erg genieten van sportactiviteiten met het gezin en loop ik graag hard.

Groningen

Reitdiephaven 352
9746 RJ Groningen,
050 – 8700030.

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 17:30

Zuidhorn

Wilhelminalaan 7
9801 BC Zuidhorn
0594-501280

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 17:30

Op deze website maken we gebruik van cookies om inzicht te krijgen hoe deze website wordt gebruikt. Ook plaatsen wij cookies om u behulpzaam te zijn bij het invullen van contact formulieren op deze website. In onze privacyverklaring leest u meer over onze cookies en persoonsgegevens. Wanneer u gebruik maakt van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies