Medewerkers

Kom meer te weten over ons enthousiaste team van gezelschapsdieren-dierenartsen,
landbouwhuisdieren-dierenartsen, paraveterinairen en administratief medewerkers. 

Danielle Elzinga-IJsinga

Paraveterinair

Mijn naam is Danielle Elzinga-IJsinga, ik woon met mijn gezin in Harkema. 

Mijn diploma heb ik behaald in 2015 te Leeuwarden. Sinds maart 2022 ben ik begonnen bij Dierenkliniek Stad & Westerkwartier. Ik wil graag mijn pad weer wat verbreden en weer meer leren in het vak en als de kans er is ook meer oriënteren op het vakgebied. Vanaf jongs af aan ben ik altijd al gek op dieren geweest en ben daar dus ook mee opgegroeid. Ik vind de afwisseling in de praktijk erg leuk en het kunnen helpen van de patiëntjes. 

In mijn vrije tijd ga ik graag leuke dingen ondernemen met de kinderen. Ook hebben wij drie katten en vier kipjes thuis waar wij de zorg voor dragen.