Medewerkers

Kom meer te weten over ons enthousiaste team van gezelschapsdieren-dierenartsen,
landbouwhuisdieren-dierenartsen, paraveterinairen en administratief medewerkers. 

Danielle Elzinga-IJsinga

Paraveterinair

Mijn naam is Danielle Elzinga-IJsinga. Met mijn gezin woon ik in Harkema. 

Mijn diploma heb ik behaald in 2015 te Leeuwarden. Sinds maart 2022 ben ik begonnen bij Dierenkliniek Stad & Westerkwartier. Ik wil graag mijn pad wat verbreden en meer leren in het vak. Vanaf jongs af aan ben ik al gek op dieren geweest. Ik ben ook met dieren opgegroeid. Ik vind de afwisseling en het kunnen helpen van de patiëntjes in de praktijk erg leuk.

In mijn vrije tijd ga ik graag leuke dingen ondernemen met de kinderen. Ook hebben wij drie katten en vier kipjes thuis. 

Groningen

Reitdiephaven 352
9746 RJ Groningen,
050 – 8700030.

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 17:30

Zuidhorn

Wilhelminalaan 7
9801 BC Zuidhorn
0594-501280

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 17:30

Op deze website maken we gebruik van cookies om inzicht te krijgen hoe deze website wordt gebruikt. Ook plaatsen wij cookies om u behulpzaam te zijn bij het invullen van contact formulieren op deze website. In onze privacyverklaring leest u meer over onze cookies en persoonsgegevens. Wanneer u gebruik maakt van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies