Stage bij Dierenkliniek Stad en Westerkwartier

We hebben het allemaal moeten leren in de praktijk! Daarom delen wij graag onze ervaring met jou als aanstormend talent om je een kans te geven het vak te leren. Vraag dus gerust naar de mogelijkheden voor een stage bij Dierenkliniek Stad en Westerkwartier. Wees er op tijd bij, want we zitten meestal al een behoorlijke periode vooruit volgepland met stagiair(e)s. 

Stap voor stap naar zelfstandig werken

Onze stage is gericht op het zelfstandig leren uitvoeren van allerhande (para)veterinaire taken en op het leren inzicht krijgen in het werk lende functie als paraveterinair; je werkt in een goed uitgeruste praktijk met enthousiaste collega’s.

Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan centraal. Onze praktijk is ISO-9001 gecertificeerd. Ook in de begeleiding van paraveterinairen in opleiding gaan we gestructureerd te werk zodat je met zoveel mogelijk soorten werkzaamheden vertrouwd raakt. We proberen bij te sturen waar het nodig is en zelf te laten werken zodra dat verantwoord is. Daar staat tegenover dat we een actieve werkhouding verwachten en de stagiair vragen enigszins voorbereid aan de stage te beginnen door het doorlezen van de toegestuurde informatie over hoe wij werken en wat we belangrijk vinden. Het doel is dat je je snel bij ons thuis voelt, leert in een team te werken en goed voorbereid en met zelfvertrouwen en passie je opleiding kunt vervolgen of op zoek kunt naar een geschikte werkplek.

 

Je profiel

Relevante veterinaire opleiding, leergierig, klantgericht, zelfstandig, gestructureerd, resultaatgericht aanpakken, gericht op samenwerken en klantvriendelijkheid en met zin in dit werk.

Wij bieden stageplekken aan paraveterinairen in opleiding, HBO-studenten en dierenartsen in opleiding. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.