Medewerkers

Kom meer te weten over ons enthousiaste team van gezelschapsdieren-dierenartsen,
landbouwhuisdieren-dierenartsen, paraveterinairen en administratief medewerkers. 

Phebe de Cuyper

Gezelschapsdierenarts

Mijn naam is Phebe De Cuyper, als je me ontmoet zal meteen opvallen dat ik Vlaams ben. 

Nadat ik in juli 2022 aan de Universiteit Gent afstudeerde als dierenarts gezelschapsdieren ben ik voor de liefde naar Nederland verhuisd. Dierenarts worden was mijn kinderdroom en is ondertussen mijn hobby geworden. Het vakgebied cardiologie doet mijn dierenartshart sneller slaan.

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig met naald en draad, besteed ik veel aandacht aan onze kat en drie cavia’s maar ga ik liefst samen met mijn verloofde wandelen of hardlopen met onze hond.

Sinds augustus 2022 ben ik werkzaam op de praktijk in Zuidhorn en Reitdiep, waar ik u en uw dier graag verder help.