Medewerkers

Kom meer te weten over ons enthousiaste team van gezelschapsdieren-dierenartsen,
landbouwhuisdieren-dierenartsen, paraveterinairen en administratief medewerkers. 

Ida Kooistra

Paraveterinair

Mijn naam is Ida Kooistra, geboren in 1991. Na opgegroeid te zijn op een melkveehouderij woon ik inmiddels al enkele jaren op mezelf en ben ik woonachtig in Eenrum. 

Na een eerdere studie heb ik besloten mijn hart te volgen en voor de opleiding paraveterinair te gaan. Deze heb ik succesvol afgerond in 2013 waarna ik gelijk aan het werk kon bij mijn toenmalige stagebedrijf. Sinds januari 2018 ben ik werkzaam in Zuidhorn en Reitdiep. Binnen de praktijk ligt mijn voorkeur vooral bij de landbouwhuisdieren waar ik een ondersteunende rol voor de dierenarts en veehouder heb. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om eigenaren van gezelschapsdieren te adviseren waar nodig. 

In mijn vrije tijd doe ik graag buitenactiviteiten zoals wandelen en paardrijden. Al vind ik op z’n tijd een goed boek ook heerlijk.