Medewerkers

Kom meer te weten over ons enthousiaste team van gezelschapsdieren-dierenartsen,
landbouwhuisdieren-dierenartsen, paraveterinairen en administratief medewerkers. 

Gedy Schierbeek

Gezelschapsdierenarts

Mijn naam is Gedy Schierbeek. Ik ben geboren in Noordhorn maar ik ben voor de studie Diergeneeskunde tijdelijk in België gaan wonen. 

Na dit buitenlandse avontuur vind ik het erg fijn om weer werkzaam te zijn in het gebied waar mijn roots liggen. Ik heb mijn hele leven al geroepen dat ik dierenarts wilde worden en vanaf augustus 2019 mag ik dit waarmaken bij deze praktijk.

Van kinds af aan ben ik omringd door huisdieren waaronder naast katten, konijnen en ganzen ook veel verschillende soorten knaagdieren die ik altijd met veel liefde heb verzorgd. Op professioneel vlak zijn mijn interesses heel divers. Elk dier heeft zijn eigen verhaal en is opnieuw een uitdaging.

In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn gezin door de Drentse bossen of ben ik thuis bezig met mijn katten en mijn kolonie Vlaamse reuzen.