Medewerkers

Kom meer te weten over ons enthousiaste team van gezelschapsdieren-dierenartsen,
landbouwhuisdieren-dierenartsen, paraveterinairen en administratief medewerkers. 

Aranka van der Zwaag

Paraveterinair

Binnen de praktijk is de apotheek echt mijn ding. Mijn naam is Aranka en ik werk sinds 2018 bij Dierenkliniek Stad en Westerkwartier. 

Nadat ik in 2018 ben afgestudeerd, ben ik al snel bij deze praktijk beland en inmiddels  werk ik nu alweer enkele jaren hier. Binnen de praktijk heb ik veel verschillende taken, maar ben ik voornamelijk verantwoordelijk voor de apotheek. Dit bestaat onder andere uit het bestellen van medicijnen, het uitzoeken van vervangers als bepaalde dingen niet leverbaar zijn en de voorraad up-to-date houden. Daarnaast doe ik vaak op de woensdag gebitten en houd ik mij bezig met vachtverzorging voor katten. 

In mijn vrije tijd ga ik graag rondtouren met mijn vriend, maak ik graag muziek en sport ik ook. Naast de dieren op het werk, heb ik thuis ook nog twee katten Sigyn en Odin en twee konijnen, die Nino en Marley heten.