Medewerkers

Kom meer te weten over ons enthousiaste team van gezelschapsdieren-dierenartsen,
landbouwhuisdieren-dierenartsen, paraveterinairen en administratief medewerkers. 

Aranka van der Zwaag

Paraveterinair

Mijn naam is Aranka en ik werk sinds 2018 bij Dierenkliniek Stad & Westerkwartier. Binnen de praktijk is de apotheek echt mijn ding. 

Nadat ik in 2018 ben afgestudeerd, ben ik al snel bij deze praktijk beland. Binnen de praktijk heb ik veel verschillende taken, maar ben ik voornamelijk verantwoordelijk voor de apotheek. Dit bestaat onder andere uit het bestellen van medicijnen, het uitzoeken van vervangers als bepaalde dingen niet leverbaar zijn en het up-to-date houden van de voorraad. Daarnaast doe ik vaak op de woensdag gebitten en houd ik mij bezig met vachtverzorging voor katten. 

In mijn vrije tijd ga ik graag touren met mijn vriend, maak ik muziek en sport ik ook graag. Thuis heb ik twee katten, Sigyn en Odin, en twee konijnen, die Nino en Marley heten.